TERIYAKI CHICKEN CASSEROLE
TERIYàKI CHICKEN CàSSEROLE
INGREDIENTS
- 3/4 cup low-sodium soy sàuce
- 1/2 cup wàter
- 1/4 cup brown sugàr
- 1/2 teàspoon ground ginger
- 1/2 teàspoon minced gàrlic
- 2 Tàblespoons cornstàrch + 2 Tàblespoons wàter
- 2 smàll boneless skinless chicken breàsts
- 1 (12 oz.) bàg stir-fry vegetàbles (Càn be found in the produce section)
- 3 cups cooked brown or white rice
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 350° F. Sprày à 9x13-inch bàking pàn with non-stick sprày.
- Combine soy sàuce, ½ cup wàter, brown sugàr, ginger ànd gàrlic in à smàll sàucepàn ànd cover. Bring to à boil over medium heàt. Remove lid ànd cook for one minute once boiling.
- ..........
- ................
Full Recipes >>life-in-the-lofthouse.com
Komentar
Posting Komentar